معماری
خانه » اخبار شهرستانها » اخبار دماوند » کنسانتره و صنایع تبدیلی مدرن رمز بهبود وضعیت کشاورزان است/بهبود سلامت جامعه با افزایش تولید آبمیوه طبیعی

کنسانتره و صنایع تبدیلی مدرن رمز بهبود وضعیت کشاورزان است/بهبود سلامت جامعه با افزایش تولید آبمیوه طبیعی

 

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس با بیان اینکه کنسانتره و صنایع تبدیلی مدرن رمز بهبود وضعیت کشاورزان تولیدکننده سیب است،گفت: تولید آبمیوه بدون افزودنی برای افزایش سلامت تغذیه و بهبود وضعیت کشاورزان باید توسعه یابد.

قاسم میرزایی نیکو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،  در خصوص وضعیت تولید سیب در دماوند،گفت: میزان تولید سیب در شهرستان دماوند ۲۴۵ هزار تن در سال است که انواع مرغوب سیب را شامل می شود  و این در حالی است که بخش بسیار کمی از این مقدار،در زمان برداشت در بازار مصرف می شود.

نماینده  مردم دماوند  و فیروز کوه  در مجلس شورای اسلامی، با  بیان اینکه  امکان ذخیره سازی محصول سیب در دماوند  بیش از ٧٠ هزار تن  است، افزود:میزان سیب خریداری شده از شهرستان دماوند جهت تنظیم بازار شب عید مجموعا ۴۰۰۰ تن است، که هزار و ۵۰۰ تن آن برای استان تهران و دو هزار و ۵۰۰ تن برای سایر استان ها  است.

ضرورت ارائه آب میوه تازه (fresh ) بدون مواد افزودنی در فروشگاه های کشور

وی ادامه  داد: میزان صادارات سیب دماوند  تا این تاریخ دو هزار و ۵۰۰ تن است، بنابراین با یک محاسبه ساده مشخص می شود که دو سوم تولید سیب در منطقه قابلیت تبدیل، کنسانتره و صادرات را داشته که به ایجاد زنجیره تکمیلی در مراحل مختلف نیاز دارد و این امر صرفا با حمایت وزارت جهاد و سازندگی، تشویق و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی و توجه ویژه به تامین نیازمندی های کشاورزان امکانپذیر خواهد بود.

میرزایی نیکو،یادآور شد: البته با همفکری انجام شده با مدیریت جهاد و کشاورزی، باغداران و تولید کنندگان عمده سیب،کشاورزان با تجربه و خبره منطقه، کمیته ای در امر مسایل کشاورزی و آب در شهرستان دماوند و فیروزکوه تشکیل داده شده، که امیدواریم بتوان زمینه های رفع موانع تولید، توزیع و صادرات این محصول  گرانبها را فراهم کرد.

عضو هیئت رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: در بیشتر کشورهای منطقه با اینکه تولید سیب ندارند، اما هر روز مردم می توانند آب میوه تازه (fresh ) را بدون مواد افزودنی از همه فروشگاه ها تهیه کنند و این آبمیوه ها مانند شیر تازه نقش ویژه دارد و  اگر ظرف مدت ۴٨ ساعت استفاده نشود،فاسد می شود  و این در حالی است که این سیستم شاید در بعضی از کلان شهرهای بزرگ ارائه می شود، اما این اقدام به سرمایه گذاری و توجه نیاز دارد.

 

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس